Ruissalon Kansanpuisto

Upeat ja tunnelmalliset juhlatilat kauniissa, historiallisessa ympäristössä. 

Ruissalon Kansanpuisto on toiminut turkulaisten ulkoilijoiden ja vapaa-ajanviettäjien keitaana 1800-luvulta lähtien. Yleisen käytävän nimellä aikoinaan tunnettu tunnelmallinen promenadi tarjosi monenlaista viihdykettä turkulaisille.

Nykyisin alue tunnetaan mukavana päiväretkikohteena, sekä juhlien pitopaikkana. Kansanpuiston suurin vuosittainen juhla on Pohjoismaiden vanhin festivaali Ruisrock.

Alue rajoittuu meren puolelta uimarantaan sekä viihtyisään niemenkärkeen, jossa on yhteysaluslaituri. Rannalla on lasten leikkialue sekä lentopallokenttä. Keskellä aluetta sijaitsee vanha ravintolarakennus sekä juhlasali. Kansanpuistosta lähtee kohti Pikku-Pukkia kaunis rantapromenadi pitsihuviloineen. Puiston tuntumassa on suuri parkkialue sekä yhteys luontopolulle ja saaren läpi kulkevalle pyörätielle.

Video alueesta täällä.

KESÄJUHLA WANHAAN TYYLIIN

Ruissalon Kansanpuistossa järjestetään kaikille avoin puistojuhla sunnuntaina 2.6.2024 klo 15.00. Tilaisuudessa on maksutonta grillimakkaraa ja popcornia, soittokunta esiintyy, Piia Elo ja Ville Merinen (terapeutti-Ville) puhuvat. Lisäksi on maksuton poniajelu ja muuta puuhaa perheen pienimmille. Ravintola Villa Promenadesta (keltainen talo) voi juhlan aikana ostaa pullakahvit puistojuhlatarjouksella 4€.